Untitled

 

maritime affairs and fisheries

Програма за морско дело и рибарство (2014-2020)

„Еко Аквакултури” предлага изготвяне на предпроектни проучвания, изготвяне на цялостни проекти и входиране на проекти по европейската "програма за морско дело и рибарство (2014 - 2020)". Програмата се очаква да стартира в началните месеци на 2016 година.

Ако сте рещили да инвестирате в аквакултури, посъветвайте се с нас. Ние ще ви помогнем в целия процес и ще ви водим по всички необходими стъпки. Нашият опит ще ви бъде от съществена полза в дебрите на многобройните наредби и регламенти по европейските програми.

За да успеете в такова начинание не е достатъчно само да имате идея. Тя трябва да се доразвие, провери и разработи. Спечелването на проект по европейските програми е свързано с получаване на максимален брой точки или поне достатъчно за да сте на първите места в класирането. Това ще ви гарантира финансиране. Ние знаем как става това.

Заедно ще изберем внимателно вида аквакултура, който искате да отглеждате. Ще ви посъветваме за най-подходящото място за реализация на проекта. Ще изберем за вас най-подходящата и енерго-пестяща технология. Неща от изключителна важност за бъдещето на вашия бизнес.

fresh fish europeВсеки проект по програмата съдържа добре обмислен бизнес план. Той е бъдещето на вашата фирма и е фундамента на начинанието. Ние от „Еко Аквакултури“ вярваме, че бизнеса трябва да е жизнеспособен и без субсидията от Европа. Трябва да е гъвкав и да може да поема разходите си и да печели. Когато дойде помощта, тя е добре дошла за всеки инвеститор. Затова ние обмисляме и изчисляваме много добре паричните потоци и финансовите схеми. Нашите специалисти ще ви съветват във всеки етап от инвеститорския процес. Допълнително ще помогнем и с изготвяне на бизнесплан за кандидатстване пред финансова институция. Тези бизнеспланове се различават от другите, които използваме за "програмата за морско дело и рибарство".

Предлагаме и пълната палитра на юридически услуги свързани с инвестирането в аквакултури. За да бъдете спокойни за начинанието си, за вас ще се грижи юрист с опит в спецификата на европейските програми.

Проектните предложения не ви гарантират бъдещите печалби. За да печелите в който и да било бизнес, трябва да сте наясно с пазарите и техните възможности. И тук нашите специалисти могат да ви помогнат и да ви съветват. Ние вярваме че всеки доволен клиент ще ни доведе още клиенти и не бързаме с еднократни високи печалби и непремерени цени.

Внимателният анализ и опита ни до тук показа, че не всяка технология дошла от развитите аквакултурни страни е най-подходящата за нашите специфични български условия. Затова създадохме, изпитахме и сме в процес на внедряване на модифицирана рециркулационна система, изключително подходяща за нашите условия. С нея заедно ще постигнем много добри резултати.

Като единствена по рода си фирма в България, следим внимателно конкуренцията и винаги сме с крачка напред. Работим с помощта на много експерти, научни кадри и международни компании за да развием вашият бизнес на европейско ниво. Цените са ни най-добрите в страната и Европа. За нас няма неудобни въпроси! Обадете се и проверете.